Langenæsbo

Langenæsbo er beliggende Augustenborggade 25, og blev taget i brug i 1965. Langenæsbo er som Langenæshus et 'kollektivhus' og oprindeligt opført med støtte fra Foreningen til Fremskaffelse af Boliger for Enlige og Ældre.

Samtidig med opførelse af Augustenborggade 25, byggede man et tilhørende plejehjem, der senere (i slutningen af 90'erne) blev solgt fra til Århus Kommune, som efterfølgende har ombygget plejehjemmet til 31 tidssvarende plejeboliger. Skødet indeholder en klausul om, at alle beboere i 21, 23 og 25 har bevaret en fortrinsret til en plads på plejehjemmet.

Langenæsbo indholder 96 lejligheder fordelt således:

 

60 stk. 3 værelses lejligheder

24 stk. 2 værelses lejligheder

12 stk. 1 værelses lejligheder

 

For at komme i betragtning til en lejlighed skal man erhverve sig en partialobligation. Partialobligationen giver brugsret til en bolig.

 

Der er 2 forskellige muligheder for at erhverve en partialobligation. Nogle partialobligationer handles i fri handel, som typisk foregår vie partialobligationsejeren selv, eller eventuelt via en ejendomsmægler. De resterende partialobligationer erhverves via en klausuleret venteliste, som administreres på kontoret. For at komme i betragtning til en sådan partialobligation, skal man lade sig notere på en venteliste. 

 

 

Info kun for beboere

For at se vedtægter, husorden, regnskaber og diverse info :

>> LOG IND HER

Englyst Webdesign